Dagsrytme


Overordnet har alle tre huse den samme rytme på dagen.

Dagens rytme kan varigere fra hus til hus, i forhold til hvilke dage man har forskellige aktiviteter, såsom tur ud af huset, aktiviteter i grupperne mm. Hvert hus er unik, hvert barn og gruppe kan være forskellige steder i forhold til deres læringszoner. Dette imødekommer vi igennem en dynamisk tilrettelagt hverdag.

Overordnet rytme.

06:15 – 07:15. Serveres der morgenmad.

Afdelingen til byder havregryn og cornflakes til morgenmad.

Frem til ca. kl. 09:00 vil der være fokus på at skabe en god modtagelse af det enkle barn, og give alle en god start på dagen.

Klokken 08:50 tilbydes der en formiddags mad til de børn der har behov for det.

Ca. kl. 09:10 holder vi samling.

Samlingen forgår ofte stuevis. Generelt taler vi under samlingen med børnene om, hvad der skal forgå i løbet af dagen. Der trænes forskellige begreber og almen viden med børnene. Det kan varigere, hvilket fokus der er ud fra hvilket et læringstema og indsatsområde der arbejdes med i perioden.

Ca. kl. 09:30 – 11:10 har vi fokus på at arbejde med indsatsområderne og de forskellige læringstemaer i pædagogiske tilrettelagte forløb.

Klokken 11/11:15 Spiser vi frokost

Ca. kl. 12:00 Går vi alle sammen ud.

Ca. kl. 14:00 Samles vi alle til frugt.

Herefter er fokus på afhentninger, sikre at børnene får en god afslutning på dagen, aktivitets niveauet er nødvendigvis ikke højt. Og der tages hensyn til at barnets har haft en lang dag, med mange indtryk, nye færdigheder der skulle læres og øves.